حجت الاسلام قنبر علی بهرامی، رییس دفتر امام جمعه جویبار با حضور در نشستِ بصیرتی ویژه هفته بسیج و ایام فاطمیه، در جمع طلاب مدرسه علمیه تخصصی ریحانه الرسول(سلام الله علیها) جویبار، ضمن اشاره به مبارزات سیاسی حضرت زهرا(سلام الله علیها) و شیوه دفاعی این بانوی بزرگوار در حمایت از ولیّ جامعه خود اظهار کرد: تمام زوایای حیاتِ کوتاه ولی با برکتِ حضرت زهرا(سلام الله علیها)، درس و الگو برای همه انسانها است، ایشان نمونهای کامل از انسانِ متعالی در مکتب اسلام هستند.
وی افزود: مهمترین ویژگی حضرت، ولایت پذیری و اطاعتِ محض و کامل از ولیّ جامعه است که بخاطر همین خصلت، هزینه سنگینی را پرداخت کردند.
حجت الاسلام بهرامی همچنین به یکی از صفاتِ ارزشمندِ فاطمی اشاره کرد و گفت: زمانی که صحبت از انفاقِ حضرت فاطمه(سلام الله علیها) میشود، ذهنها متوجه کرامت و بخششِ این بانوی بی نظیر در اهدای لباس عروسی خود، دستگیری از مستمندان و... می شود، در حالی که انفاقِ حضرت بسیار بالاتر و گرانبهاتر از این ویژگیها میباشد؛ این بانوی ارزشمند و نمونه کامل انسانیت، در راه دفاع از دین و ولایت، جان، مال و فرزند خود را انفاق کردند.
وی در ادامه به مسئله مطالبه گری در بحث پس گیری فدک اشاره و اظهار کرد: بسیار ساده لوحانه و سطحی نگری است که گمان کنیم حضرت زهرا(سلام الله علیها) به دنبالِ ارث پدری و مال دنیا بودند؛ چرا که جایگاه عصمت و مقامات عالیه حضرت به حدی بود که خاک را کیمیا می کردند، پس چنین شخصیتی به دنبال تعلّقات دنیوی نبودند.
رییس دفتر امام جمعه جویبار در ادامه به مسئله اهمیت اقتصاد در حکومت داری و اعتلاء و پیشرفت آن پرداخت و گفت: دشمن میدانست چنانچه فدک که باغی ارزشمند از نظر مادی بوده، به دست حضرت زهرا(سلام الله علیها) باشد، همانند مادر خویش، حضرت خدیجه(سلام الله علیها) آن را خرج گسترش و پیشرفت اسلام خواهد کرد؛ لذا همان ابتدا اقتصاد این خاندان را نشانه گرفت تا از این طریق بر پیکره اسلام نوپا ضربه بزند که عینا همین سیاست را ما امروز در جامعه خود شاهدیم که دشمنان و بدخواهانِ نظام، سعی دارند از طریق تحریمهای اقتصادی و... بر پیکره این نظام ضربه وارد کنند.
حجت ااسلام بهرامی، همچنین به شاخصهای الگوپذیری از سیره فاطمی توسط بسیجیان اشاره کرد و گفت: حضور در مکتب حضرت زهرا(سلام الله علیها)، یعنی برای ولایت هزینه دادن، چرا که بانوی دو عالم، خود را سرباز ولایت میدانستند تا جایی که حتی در دامانِ خود فرزندانی را تربیت کردند که فدایی دین خدا شدند و مصداقِ اَتمِّ انفاقِ فاطمی، امام حسین(علیه السلام) بودند و جانفشانیهایشان در راه اعتلای اسلام ناب محمدی بود؛ صدقاتِ جاریه، مواسات و در نهایت ایثار، از مصادیقِ انفاق است که بسیجیان به ویژه شهیدان در بالاترین مرتبه انفاق یعنی ایثار و جان فدایی، پیرو مکتب فاطمی بودند.
نظر شما